Kick Off Alzheimer Trefpunt Breda e.o.

Zaterdag 23 september om 14.00 uur is de start van het Alzheimer Trefpunt Regio Breda. Dit Trefpunt wordt georganiseerd door ons in samenwerking met Alzheimer Nederland.

Iedere maand zal het Alzheimer Trefpunt op verschillende locaties van Raffy plaatsvinden. De start vindt zoals boven aangegeven plaats in Raffy, waarna  28 oktober in Toma en op 16 december in  Lâle.

Het Alzheimer Trefpunt is bedoeld voor iedereen die geinteresseerd is in of te maken heeft met Alzheimer. Dit kunnen bijv. mantelzorgers zijn van de dementerende (oudere of jongere), die graag informatie willen over dementie, met elkaar in gesprek gaan over bepaalde thema’s en op welke manier cultuurspecifiek aansluiting gevonden kan worden bij de dementerende. Maar het kan ook het informeel en/of professioneel netwerk zijn, die meer willen weten over een cultuurspecifieke benadering.  

Vanwege de start van de bijeenkomst, zal deze bijeenkomst een meer algemeen karakter hebben. De bijeenkomsten daarna zullen thema gericht zijn.  Meer informatie over en de data van de bijeenkomsten kunt u vinden in het tijdschrift Hoofdzaak, waarvan u de digitale versie hier kunt lezen (pagina 8).

Omdat 23 september in de Alzheimerweek valt, is aansluitend op de bijeenkomst van 15.30 uur – 16.30 uur een muzikale traktatie. 

Voor meer informatie over het Alzheimer Trefpunt op Lale kunt u een mail sturen aan m.wallenburg@raffyzorg.nl of n.celik@raffyzorg.nl U kunt ook bellen met 076 5225150 en vragen naar Magda Wallenburg of Nesli Celik.

Archief

sep 2017 Kick Off Alzheimer Trefpunt Breda e.o. Lees verder
LAATSTE NIEUWS
12 september 2017

Kick Off Alzheimer Trefpunt Breda e.o.

Zaterdag 23 september om 14.00 uur is de start van het Alzheimer Trefpunt Regio Breda. Dit Trefpunt ..

Lees verder